Manja slova Veća slova RSSSaopstenja

02.06.2017.

Saopštenje: Tržišna inspekcija vršila pojačan nadzor na sjeveru

Tržišna inspekcija je u periodu od 17 - 18. maja 2017.godine, u skladu sa Dinamičkim planom rada, vršila pojačani nadzor. Ovaj nadzor je sproveden od strane 6 tržišnih inspektora iz Podgorice, koji su u tri ekipe vršili nadzor na području opština Berane, Rožaje, Bijelo Polje, Žabljak i Pljevlja.

31.05.2017.

Saopštenja: Prosvjetna inspekcija izvršila nadzor privatnih fakulteta

Ministarstvo prosvjete je Upravi za inspekcijske poslove podnijelo zahtjev za vršenje inspekcijskog nadzora nad privatnim ustanovama visokog obrazovanja u Crnoj Gori, kojim je zatražen inspekcijski nadzor u odnosu na to da li ustanove: imaju licencu za rad; realizuju li akreditovane studijske programe; naplaćuju li utvrđene školarine i druge naknade studentima; imaju li donijeta opšta akta; vode li propisanu evidenciju; imaju li odluke o izboru u akademsko zvanje za akademsko osoblje i poštuju li prava i obaveze studenata.

19.05.2017.

Saopštenje: Održan sastanak sa predstavnicima JP za upravljanje morskim dobrom i službom Spasilaštvo na vodi Crvenog Krsta Crne Gore

Saopštenje: Održan sastanak sa predstavnicima JP za upravljanje morskim dobrom i službom Spasilaštvo na vodi Crvenog Krsta Crne Gore

Uprava za inspekcijske poslove je danas, 19.maja 2017.godine, održala sastanak sa predstavnikom JP za upravljanje morskim dobrom, g. Rankom Malovićem i predstavnikom spasilaca, g. Ivanom Terzićem u cilju pripreme metodologije rada tokom pojačanog nadzora u ljetnjoj turističkoj sezoni.

12.05.2017.

Saopštenje: Održan sastanak Koordinacionog tima za praćenje ljetnje turističke sezone 2017

Saopštenje: Održan sastanak Koordinacionog tima za praćenje ljetnje turističke sezone 2017

Uprava za inspekcijske poslove i ove godine organizuje pojačani inspekcijski nadzor u toku ljetnje turističke sezone, povodom čega je juče, 11.maja 2017.godine, u Upravi održan sastanak Koordinacionog tima za praćenje ljetnje turističke sezone.

10.05.2017.

Saopštenje: Inspekcijskim nadzorom utvrđeno da su kamile u Dahni u dobrom stanju

Po inicijativi NVO »Spas« u kojoj se navodi da su kamile zatvorene u teretni kamion, predviđen za transport kamila, već 10 mjeseci, te su na taj način mučene u zatvorenom prostoru, inspekcijski nadzor su izvršile Ekološka i Veterinarska inspekcija.

28.04.2017.

Saopštenje: Sanitarna inspekcija izvršila nadzor po obavještenju Instituta za javno zdravlje o pojavi bolničke infekcije u kardiohirurškom centru

Sanitarna inspekcija je danas, 28.aprila 2017. godine izvršila inspekcijski nadzor u Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) i utvrdila da je tim za nadzor, prevenciju i suzbijanje bolničkih infekcija KCCG, na čelu sa dr specijalistom epidemiologom KCCG, preduzeo mjere za prevenciju suzbijanja i širenja bolničke infekcije.

30.03.2017.

Direktor Uprave za inspekcijske poslove, Božidar Vuksanović, u intervjuu za Dnevne novine najavio: Spremni krećemo u pojačane kontrole tokom predstojeće sezone

Direktor Uprave za inspekcijske poslove, Božidar Vuksanović, u intervjuu za Dnevne novine najavio: Spremni krećemo u pojačane kontrole tokom predstojeće sezone

Direktor Uprave za inspekcijske poslove, Božidar Vuksanović, u intervjuu za Dnevne novine najavio je sprovođenje pojačanog inspekcisjkog nadzora tokom ljetnje turističke sezone i istakao da Uprava za inspekcijske poslove već ima veliko iskustvo kada je u pitanju pojačani inspekcijski nadzora. Samim tim, istakao je da je koordinacija inspekcija svake godine na boljem nivou i rad inspektora je sve efikasniji i efektivniji.

24.03.2017.

Saopštenje: Inspekcija zaštite prostora pristupila administrativnom izvršenju rješenja o rušenju

Danas, 24.03.2017. godine, sa početkom u 10 časova, Inspekcija zaštite prostora pristupila je administrativnom izvršenju rješenja o rušenju. Porušen je nelegalno sagrađen objekat NN investitora u naselju Donji Stoj u Ulcinju. Objekat je gabarita 13x15m temeljna cokla i nalazi se u zoni posebne namjene - Morsko Dobro Crne Gore.

14.03.2017.

Saopštenje: Uprava za inspekcijske poslove u 2016.godini izvršila ukupno 114.901 inspekcijski pregled

Saopštenje: Uprava za inspekcijske poslove u 2016.godini izvršila ukupno 114.901 inspekcijski pregled

Direktor Uprave za inspekcijske poslove, Božidar Vuksanović, na Konferencija za medije, koja je održana 10. marta 2017. godine, nakon 16. sjednice Vlade, u Press centru Vlade, predstavio je izvještaj o radu Uprave za inspekcijske poslove u 2016.godini.

02.03.2017.

Obavještenje: Izdavanje potvrda za Konkurs za sufinansiranje programa sportskih subjekata za 2017.godinu

Potvrde koje izdaje Uprava za inspekcijske poslove za Konkurs za sufinansiranje programa sportskih subjekata za 2017.godinu, mogu se podići u arhivi Uprave za inspekcijske poslove, svakog radnog dana od 10h do 15h na adresi Ul. Oktobarske revolucije br. 130.