Мања слова Већа слова РСС

Мој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

>

Илир Харасани ступио на дужност в.д. директора Управе за инспекцијске послове

Илир Харасани ступио на дужност в.д. директора Управе за инспекцијске послове
Датум објаве: 06.04.2021 11:11 | Аутор: уип

Испис Штампај страницу


Ступивши на дужност в.д. директора Управе за инспекцијске послове Илир Харасани одржао је састанак са помоћницима сектора  и начелницима служби у овој управи.

Приликом састанка Илир Харасани дефинисао је да ће се радити у оквиру начела отворене међусобне сарадње са државним и локалним органима, ради заједничког постизања ефикаснијих резултата рада.

 

У наредном периоду Управа за инспекцијеске послове ће давати максимум како би привредни субјекти ускладили своје пословање са законским нормама, и у том смислу посебну пажњу ће посветити проактивном и первентивном дјеловању, јер сврха контрола није кажњавање субјеката, већ њихово увођење у ред. Стога се већ ради на формирању „чек листи“ – односно спискова са наведеним нормама које сваки пословни субјекат у својој дјелатности мора испунити како би пословао у складу са прописима, а које ће бити доступне на сајту ове управе.

 

Током састанка Харасани је испоставио захтјев да резултати рада инспекција буду још бољи, али и видљивији, те ће се посебна пажња усмјерити ка ефикасном и траспарентном раду ове управе.

 

 

ПР служба Управе за инспекцијске послове