Manja slova Veća slova RSS
>

Obilježavanje Svjetskog dana zaštite potrošača - 15.mart

Obilježavanje Svjetskog dana zaštite potrošača - 15.mart
Datum objave: 13.03.2013 15:20 | Autor: uip

Ispis Štampaj stranicu


Svjetski dan zaštite potrošača -15.mart - obilježiće se ove godine u Crnoj Gori u organizaciji Tržišne i Zdravstveno-sanitarne inspekcije, Uprave za inspekcijske poslove zajedno sa potrošačkim organizacijama CEZAP i ECOM, televizijom Vijesti i projektom Zaštita potrošača i tržišni nadzor koji finansira EU.

U okviru ovogodišnjeg Svjetskog dana zaštite potrošača, a koji će se obilježiti 15. marta sa početkom u 19 časova u Delta City-ju, održaće se program različitih sadržaja posvećen podizanju svijesti potrošača o bezbjednosti proizvoda namijenjenih djeci.

Ovom prilikom posjetioci Delta City-ja neposredno će se upoznati sa korisnim informacija pri kupovini proizvoda za djecu, načinu provjeravanja bezbjednosti igračaka, odjeće i drugih proizvoda za njegu djece kao što su dječija kolica, visoke stolice, hodalice, a zahvaljujući izvještavanju novinara sa lica mjesta biće informisana i šira javnost.
Sveobuhvatne informacije za sve one koji kupuju proizvode za djecu pružaće se putem otvorenih diskusija sa ekspertima iz ove oblasti, dijeljenjem flajera, video projekcijama, a pored toga, biće organizovana i animacija za djecu.

PR služba Uprave za inspekcijske poslove