Мања слова Већа слова РССМој кутак

Неwслеттер Пријава за newsletter

Поштовани чланови синдикалне организације као и будући чланови,

Синдикална организација Управе за инспекцијске послове формирана је на Скупштини одржаној 23.12.2015. године, а званично регистрована у фебруару мјесецу 2016. године. На Скупштини синдикалне организације (СО) усвојена су правила СО донесена одлика о оснивању СО, одлука о удруживању у Савез Синдиката ЦГ и Синдиката Управе и правосуђа.

На скупштини за предсједника Синдиката Управе за инспекцијске послове изабран Мијат Шестовић, за чланове извршног одбора изабрани су: Милојка Улић, Анђела Радовић, Милован Илинчић, Алија Бралић, Вељко Влаовић, Веселинка Зарубица, Соња Ракоњац, Нада Лајовић, Драган Биговић, Анђелија Ћосовић, Митар МИтровић, Хајрадин Осмоновић И Мијат Шестовић по функцији.

У надзорни одбор изабрани су Ратко Булатовић, Аида Чикић и Вук Мандић.

До сада СО одржала је једну сједницу извршног одбора 24.03.2016. у просторијама Управе за инспекцијске послове. У наредном период СО биће највише посвећена усвајању аката СО, а посебно израде колективног уговора са послодавцем у којем ће централну позицију заузимати материјални статус чланова Синдиката. О свим одлукама чланови Синдиката биће обавијештени путем овог сајта који ће бити званично гласило СО.

Са данашњим даном СО има 130 чланова, и главни задатак у наредном периоду биће разговор са радницима Управе који нијесу потписали приступницу за чланство у синдикалну организацију.

Приступница се може преузети на овој страници и самим потписивањем приступнице у складу са Правилима о организацији И начину рада Синдикалне организације Управе за инспекцијске послове аутоматски се постаје члан синдиката.

Извршни одбор Синдикалне организације

 Приступница_за_синдикат.доц

Сва обавјештења синдиката можете наћи на сљедћој страници Обавјестења синдиката