Manja slova Veća slova RSSPoštovani članovi sindikalne organizacije kao i budući članovi,

Sindikalna organizacija Uprave za inspekcijske poslove formirana je na Skupštini održanoj 23.12.2015. godine, a zvanično registrovana u februaru mjesecu 2016. godine. Na Skupštini sindikalne organizacije (SO) usvojena su pravila SO donesena odlika o osnivanju SO, odluka o udruživanju u Savez Sindikata CG i Sindikata Uprave i pravosuđa.

Na skupštini za predsjednika Sindikata Uprave za inspekcijske poslove izabran Mijat Šestović, za članove izvršnog odbora izabrani su: Milojka Ulić, Anđela Radović, Milovan Ilinčić, Alija Bralić, Veljko Vlaović, Veselinka Zarubica, Sonja Rakonjac, Nada Lajović, Dragan Bigović, Anđelija Ćosović, Mitar MItrović, Hajradin Osmonović I Mijat Šestović po funkciji.

U nadzorni odbor izabrani su Ratko Bulatović, Aida Čikić i Vuk Mandić.

Do sada SO održala je jednu sjednicu izvršnog odbora 24.03.2016. u prostorijama Uprave za inspekcijske poslove. U narednom period SO biće najviše posvećena usvajanju akata SO, a posebno izrade kolektivnog ugovora sa poslodavcem u kojem će centralnu poziciju zauzimati materijalni status članova Sindikata. O svim odlukama članovi Sindikata biće obaviješteni putem ovog sajta koji će biti zvanično glasilo SO.

Sa današnjim danom SO ima 130 članova, i glavni zadatak u narednom periodu biće razgovor sa radnicima Uprave koji nijesu potpisali pristupnicu za članstvo u sindikalnu organizaciju.

Pristupnica se može preuzeti na ovoj stranici i samim potpisivanjem pristupnice u skladu sa Pravilima o organizaciji I načinu rada Sindikalne organizacije Uprave za inspekcijske poslove automatski se postaje član sindikata.

Izvršni odbor Sindikalne organizacije

 Pristupnica_za_sindikat.doc

Sva obavještenja sindikata možete naći na sljedćoj stranici Obavjestenja sindikata